L’art que es fa. Una mirada a l’art. Nova secció de Maia Creus

0
l'art que es fa

Al mes de setembre encetàvem una nova temporada com a mitjà cultural, amb un nou espai web que ens permetia créixer, construir, ampliar continguts i possibilitats. I ho fèiem sota la base de posar en valor tot allò que es fa a la ciutat i qui ho fa.

Seguint aquesta premissa, ara presentem la nova secció L’art que es fa, proposada per la  nostra nova col·laboradora Maia Creus i oberta a d’altres “plomes”, que ens oferirà una mirada sobre l’art que es fa, no tan a la ciutat de Sabadell, sinó d’artistes que d’alguna manera hi estan o han estat relacionats. El territori com a punt de connexió que no limita sinó que més aviat expandeix.

Una mirada que entén la pràctica de l’art com un present continu en constant revisió i que afavoreix lectures plurals i obertes.

Comencem la secció amb Àngels Ribé. Mon corps/mon esprit. Exposició que es pot veure a la Galeria Ana Mas Projects de Barcelona fins el 9 març de 2018.

Maia Creus

maia creus

És Doctora en Història de l’Art (UB) i llicenciada en Filosofia i Lletres (UAB). Ha impartit docència a la UAB i a la UB i professora agregada a ESDi- Escola Superior de Disseny (URL). Combina la tasca docent amb el comissariat d’exposicions i la critica d’art. Entre 2011-2017 ha estat la responsable de la secció Art de la Revista Quadern de les Idees, les Arts i les Lletres.

És membre de l’ACCA-Associació Catalana de Crítics d’Art. Forma part del grup d’investigació: La Autoria en Escena. Grup Cos i Textualitat (UAB).

És membre de la Fundació Ars on, com a coordinadora d’Arts Visuals, impulsa la línia d’investigació: Cultures d’Arxiu – Noves narracions sobre Art Contemporani. En aquest marc de treball ha editat l’Arxiu textual de l’artista Fina Miralles dipositat al Museu d’Art de Sabadell i a la Fundació Ars, en 4 volums: Fina Miralles. Paraules fèrtils (1972-2017).

-Publicitat-