Toti Soler, Marina Rosell, Judit Nedderman i David Verdaguer a la programació de primavera de la Cava Urpí

0
david verdaguer
  • Toti Soler, Beth, Andrea Motis i Joan Chamorro, Marina Rosell, Judit Neddermann, Oriol Padrós, Marina Prades o David Verdaguer passaran per l’escenari de la Cava Urpí.
  • Completarà la programació, gestionada per UIU Promotrs, un nou concert de Jordi Savall a l’auditori de l’Espai Cultura Sabadell.

Un total de catorze espectacles conformaran la programació de primavera de la CavaUrpí de Sabadell. Els mesos d’abril, maig i juny, rebrà la visita de noms destacats de l’escena artística catalana. I tancarà la programació un concert especial del músic Jordi Savall a l’auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Sabadell 1859. Les entrades per a tots aquests espectacles ja s’han posat a la venda.

Programació de primavera de la Cava Urpí

La programació s’obrirà el divendres 6 d’abril (22h) amb l’espectacle Més de 50 anys, un recital de música i poesia que uneix el guitarrista Totit Soler i la cantant Gemma Humet per fer un recorregut a través dels millors temes que Soler ha escrit en els més de 50 anys de la seva trajectòria.

El diumenge 8 d’abril (19h), la Laura Obradors, soprano, el baríton Carles Daza i el pianista Víctor Galiano oferiran un concert d’òpera i sarsuela amb obres de Verdi, Mozart, Bellini i Massenet, entre d’altres.

El divendres 13 d’abril (22h) sessió de jazz amb el trompetista Josep M. Farràs i el saxofonista Carles Pineda. Una setmana després serà el torn de Marina Prades i Oriol Padrós que oferiran Feelings Box Show, un repàs als grans èxits de la història de la música

El mes d’abril (divendres 27, 23h) es tancarà amb una nova visita dels Duendes, una formació habitual de la Cava, que tornarà a oferir un dels seus animats concerts-ball.

Al maig actuarà la cantant Beth (divendres 4, 22h) per oferir un concert acompanyada únicament d’un piano a les mans de Mateu Peramiquel. Una setmana després, el divendres 11 de maig (22h), tornaran Andrea Motis i Joan Chamoro que en aquesta ocasió interpretaran alguns dels temes que formaran part del seu nou treball per a la discogràfica Impulse.

La música clàssica també tindrà el seu espai amb el concert Back & Sons que oferiran els sabadellencs Bernat Castillejo i Adolf Pla (divendres 18 de maig, 21.30h). Es tracta d’un concert amb obres compostes pels fills de Johann Sebastian Bach on es demostra l’ascendència que el compositor va tenir sobre la seva descendència.

Després d’un nou ball-concert del grup Stardust (divendres 25 de maig, 23h), les propostes d’aquest mes a la CavaUrpí es tancaran amb Noves cançons, un concert amb nous temes que Marina Rossell està preparant per al seu proper treball, a més de clàssics d’aquesta cantant imprescindible.

La programació de juny s’iniciarà amb una nova visita del poeta i escriptor Roc Casagran (diumenge 2 de juny, 19h), acompanyat de Lu Rois, ambdós de Sabadell. Oferiran Cançons i poemes de vida, un espectacle on uneixen música i poesia, procedent de les seves dues últimes obres: Clarobscur, de Rois, i Direm nosaltres, de Casagran.

El següent espectacle previst (divendres 8 de juny, 22h) és la presentació del CD Nua, el tercer disc en solitari de Judit Neddermann, que actuarà acompanyada a la guitarra per Pau Figueres Music.

El diumenge 17 de juny (19h) l’actor David Verdaguer presentarà Dos machos verdes fritos al costat del pianista Oscar Machancoses ofereixen un espectacle d’humor, desamor i boleros amb aire de piano bar.

El divendres 15 de juny (22h) Mònica Green ens porta De prop, un concert acústic on ens proposa un viatge pel millor del seu repertori en format íntim i amb el prodigi de la seva veu.

Completarà la programació de primavera el concert de Jordi Savall a l’auditori 3 de l’Espai Cultura de Sabadell el 18 de juny (22h). L’instrumentista català més internacional tornarà a visitar la ciutat per oferir l’espectacle D’Orient a Occident i de l’Antic al Nou Mon, un recorregut on comparteix escenari amb Ferran Savall (veu i tiorba) i Pedro Estevan (percussions).

-Publicitat-