Susan Buzzi (Barcelona, 1964)

Vas arribar al meu pensament
com no ets.
Com no ets et vaig pensar
i de com no ets m’anava interessant.
Vas venir a sopar amb mi
com no ets.
Com no ets vaig sopar amb tu
i de com no ets em vaig enamorar,
Finalment,
amb qui no ets
vaig fer l’amor.
Però jo, contenta.
Més mal t’hauràs fet tu
de no ser com m’imaginava,
per què a mi m’entusiasmava pensar,
sopar,
i fer l’amor amb tu.

Al magnífic espectacle “Vull les olives”, la cantant Dolo Beltran i la violoncelista Anna Carné uneixen de forma molt original poesia i música, i ens descobreixen poemes contundents d’autors coneguts i de no tan coneguts. És el cas de Susan Buzzi i el poema que recomanem, inclòs al seu llibre “Matemàtica verbal” (Columna, 1990).


Secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

-Publicitat-