Roger Mas i Manu Guix, primers noms del Fresc festival 2018

0
Roger Mas

El Fresc Festival que tindrà lloc entre el 24 de juny i el 24 de juliol del 2018 a l’Amfiteatre dels Jardinets, ja té els primers noms confirmats: Roger Mas i Manu Guix.

Parnàs, l’últim treball de Roger Mas

El cantautor solsoní Roger Mas presentarà el seu nou disc, Parnàs el proper dimecres 4 de juliol (22h). Definit com un poeta entre músics i un músic entre poetes, a Parnàs, Roger Mas proposa un viatge al jardí dels poetes on insisteix a emocionar els espectadors amb la música i la veu. Vint anys després del seu primer disc, proposa un treball amb nous temes, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes musicats d’autors com Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu o Eulària Anzizu, entre d’altres.

Mas va néixer el 1975 en una família de músics i va començar la seva activitat artística començar quan tenia 12 anys. El 1996 va guanyar el Premi de Catalunya Ràdio, que marca l’inici de la seva carrera com a cantant i compositor. Des de llavors, havent publicat ja nou àlbums, ha rebut diversos premis per cada nou projecte i un ampli reconeixement de la crítica. La seva creació es basa en tres pilars: la música moderna, la música tradicional i els sons ancestrals del món. Les seves lletres barregen el llenguatge del carrer amb les paraules i les expressions literàries que estan desapareixent. En els últims anys ha actuat a França, Cuba, Itàlia, Brasil, EEUU, Uruguai, Sèrbia, Hongria, la República Txeca, Alemanya, Àustria i Anglaterra.

Les entrades ja són a la venda.

Manu Guix presenta Després de tot

D’altra banda, el compositor, pianista i intèrpret Manu Guix presentarà el seu darrer disc, Després de tot, el dimarts 3 de juliol (22.00h)

Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix presenta a un recull de tretze cançons vitals i optimistes que es mouen entre el pop i el soul d’autor. El compositor oferirà un directe realment espectacular, interpretant un disc ple de matisos i sonoritats que es tradueixen en una de les produccions musicals més ambicioses dels darrers anys en el panorama català.

Guix (piano i veu) actuarà a acompanyat de la seva banda composada per Jordi Roquer (guitarra), Jordi Franco (baix), Toni Pagès (bateria), Oriol Cusó (saxo) i Jaume Peña (trompeta).

Manu Guix (Barcelona, 1979) ha participat com a director musical i professor al programa televisiu Operación Triunfo des de la seva primera edició fins a l’actualitat. L’artista compta amb una carrera professional que destaca per la seva faceta com a director musical d’espectacles com Grease, el musical de tu vida, El Somni de Mozart (1998), Tu, Jo, Ell, Ella…i Webber… i Schönberg… (1997) o, més recentment, el grandíssim èxit del musical El Petit Príncep. La seva discografia es recull en els discos Després de Tot (2017), Onze Llachs (2008), Manu Guix (2005) i De Cabeza (2003).

Entrades a la venda

 

-Publicitat-