Els Vermuts Embassa’t dupliquen l’oferta amb una proposta ambiciosa

0
els vermuts embassa't
  • Un total de vuit concerts, en format intimista, que ens porten les propostes més emergents de l’escena del país
  • Cada diumenge, d’abril a maig, a les 12.00 h, al Mirador del Museu del Gas  de la Fundació Gas Natural Fenosa. Preu: 5 € / compra online
  • Com a novetat, dos dels concerts seran gratuïts i es faran a la Plaça del Gas

El Mirador és un espai emblemàtic de Sabadell, amb una energia especial i unes vistes espectaculars. Un lloc que et desconnecta de la ciutat des de les alçades. On el sol i la brisa t’acaronen. Si a més a més hi poses concerts de nous talents i ho acompanyes amb el vermut, la cosa es transforma en una experiència única i singular.

PROGRAMA
8 d’abril: Flamaradas

Daniel Magallón, líder i veu de Flamaradas, va publicar el passat octubre el seu tercer LP, de nom homònim, i que dóna continuïtat a un projecte que fluctua entre el folklore y el rock psicodèlic. Flamaradas (El Genio Equivocado) ofereix un recorregut emocional per paisatges i vivències de l’autor, i s’erigeix com la seva obra més personal.

15 d’abril: Ferran Palau

Membre actiu dels aclamats Anímic, Ferran Palau va iniciar la seva carrera en solitari el 2011. Després de L’aigua del rierol (2012) i Santa Ferida (2015), marcats pel minimalisme sonor i amb cançons suaus de to poètic, el de Collbató ens presenta el seu tercer disc acabat de sortir del forn, Blanc.

22 d’abril: Joana Serrat (gratuït, Plaça del Gas)

Si per al seu tercer àlbum, Cross the Verge (2016), la cantautora va viatjar a Montreal, per al seu darrer, Dripping Springs (2017) ho va fer a Texas, on va treballar amb Israel Nash, que ha estat productor del disc. A aquestes alçades Serrat ja compta amb un gran reconeixement internacional, però el seu últim treball, dens i intimista, reafirma el seu talent, i la situa entre els millors de l’americana actual.

29 d’abril: Marta Knight + Cor Blanc

Amb debuts molt prometedors, de la jove cantautora de folk de Martorell i el duet barceloní de dream pop i electrònica format per Mireia Bernat i Sergi Serra se’n sentirà molt a parlar. La primera va estrenar el seu primer EP, Peterloo Heroes, l’any passat. Els segons han fet del seu últim single, l’enganxosa ‘’Alice’’, que formarà part d’un nou llançament, la seva carta de presentació.

6 de maig: Matthew McDaid

El jove cantautor d’origen irlandès arriba als escenaris després d’haver-se forjat com a músic tocant al carrer. L’any passat va sortir a la llum el seu primer LP, Off the Beaten Track (Great Canyon Records), i ha estat considerat un dels millors d’americana nacional del 2017.

13 de maig: Intana (gratuït, Plaça del Gas)

Núria Moliner es la líder d’Intana, grup barceloní que va publicar el seu àlbum debut homònim el passat setembre. Amb una proposta de pop acústic i molt íntim, amb tocs de folk i americana, les cançons de Moliner destaquen per la seva senzillesa i per l’atmosfera càlida que les envolta.

 20 de maig: Me and the Bees

Verónica Alonso, Carlos Leoz y Esther Margarit publicaven, l’any passat, el seu tercer LP, Menos Mal (La Castanya). Me and the Bees, tenen cançons senzilles però que enganxen, que beuen clarament del pop dels setanta i de l’indie rock dels noranta, els barcelonins ofereixen un directe potent, descarat, i amb diversió assegurada.

27 de maig: Olivemoon

Sis anys després del seu primer treball, Olivemoon torna amb el seu primer LP, Mangata, que presenta una evolució respecte el so més folk de The Thickest Forest (2011) cap a ritmes més electrònics, amb cançons amb més textures, de caràcter més orquestral i, fins i tot èpic.

 

-Publicitat-