Víctor Mañosa (Sabadell, 1971)

a l’interior, el fruit empal·lideix.
tu ets el pinyol,
-allà on el blanc s’atura-
però fins i tot a ell
li ha estat donat el goig
de la carn que habita.

El passat dijous 10 de maig Víctor Mañosa, acompanyat per Josep Maria Ripoll, va presentar el seu darrer llibre, “Devesa oculta” (Papers de Versàlia, 2018). Mañosa teixeix els seus versos amb la delicadesa a la qual ens té habituats per, en aquesta ocasió, oferir-nos la bellesa que hi ha en els records, en els orígens, en els indrets i els objectes que conformen el món que envolta el poeta, que signifiquen i afirmen la pròpia identitat. Els magnífics dibuixos d’en José Moreno es combinen amb els poemes de Víctor Mañosa per fer de “Devesa oculta” una petita joia.


Secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

-Publicitat-