Múltiples formes de coexistència, un taller de performance i escriptura

0
formes coexistència

Dijous 4 i divendres 5 d’octubre de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
De 18.00 a 21.00 h
Gratuït / cal inscripció prèvia al estruch@ajsabadell.cat

Múltiples formes de coexistència. Amb Eulàlia Rovira i Adrian Schindler

El taller proposa aproximar-se a la performance mitjançant l’elaboració de textos col·laboratius i la seva posada en escena a través d’exercicis d’enunciació. Es treballarà a partir de fonts textuals preexistents provinents d’àmbits com les ciències naturals o la tecnologia intentant generar llenguatges corporals i verbals desconeguts. Encara que la paraula és intrínsecament humana, pot ser una eina amb la qual explorar altres formes d’estar al món?

Eulàlia Rovira i Adrian Schindler treballen junts des del 2013. El text és un eix central de les formes narratives que produeixen, ja siguin experiments fílmics, lectures performatives, instal·lacions o peces sonores.

El divendres 19 d’octubre a les 18 h tindrà lloc una presentació pública de les propostes o dinàmiques generades durant el taller.

-Publicitat-