La Primera Mostra de Microteatre de Sabadell ja és a punt

0
microteatre sabadell
  • Tindrà lloc el 26, 27 i 28 d’octubre de 2018
  • Tres dies, quatre funcions, tres escenaris, 18 obres, 18 companyies

Els propers 26, 27 i 28 d’octubre tindrà lloc la 1a Mostra de Microteatre de Sabadell, una proposta de Tres Homes Grossos, companyia teatral creada el 2016 amb la intenció de moure cultura, idees, creativitat, gent inquieta i, sobretot, teatre.

Un cap de setmana intens que començarà el divendres al vespre i s’acabarà diumenge al matí durant els quals podrem veure 17 obres de microteatre absolutament diverses, agrupades en quatre sessions: divendres (21,30h), dissabte (18.00 i 21.30h) i diumenge (12.00h).

Propostes teatrals que ens parlaran de sexe, de matemàtiques i algoritmes, de finestres, d’amors, de feina, de política, de pares i de fills, de relacions, de les coses que no són el que semblen, d’emocions i sentiments, de dilemes, de retrobaments, de somnis…

Hi haurà humor, drama, teatre de l’absurd, música i fins i tot dansa butoh i pintura en directe.

Pots consultar tota la programació i reservar entrades aquí. L’aforament previst per a cada sessió és de només 50 persones, així que cal espavilar-se.

Tres escenaris

La 1a Mostra de Microteatre de Sabadell tindrà lloc al Poliesportiu Nostra Llar, situat a l’avinguda d’Egara, 18 de Sabadell. Allà mateix hi haurà instal·lats els tres escenaris.

Seguirem informant!

 

-Publicitat-