Tallers d’art de l’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell, una experiència creativa

0

Acadèmia de Belles Arts de Sabadell Fundació Privada
Passeig Manresa, 22.
Informació: dimarts i dijous de 10:30 a 12:30. Dimarts a dissabte de 17:30 a 20:30h. 
Tel. 93 725 09 45 / academia@fbellesarts.org

Aquest curs, l’Acadèmia de Belles Arts amplia activitats i horaris oferint classes als matins. Tot plegat amb una programació extensa i variada, adequada a les necessitats i inquietuds de cadascú. Hi trobareu tallers d’arts plàstiques anuals i monogràfics, i cursos teòrics d’art per a totes les edats. A final de temporada, els alumnes tenen la possibilitat de mostrar els treballs realitzats als tallers a es sales d’exposició de l’entitat, descontextualitzant les obres del taller a un espai neutre i prenent així distància crítica del treball realitzat.

L’entitat potencia també la conjunció d’activitats de diferents disciplines artístiques com la dansa, les arts plàstiques, la música o el teatre, una manera d’abastar el món de l’art en conjunt i enriquir-nos de les múltiples expressions artístiques.

Proposta de cursos anuals, amb matrícula oberta tot l’any:

  • Les Mans que miren. El taller ofereix l’oportunitat d’apropar-se a les diferents tècniques i conceptes que conformen l’expressió plàstica. Es fa partint de la idea que dibuixar i pintar són equivalents a pensar. Activitats que ens plantegen sempre preguntes, és a dir, ens fan repensar conceptes, idees, judicis, etc.
    Dimarts i dijous de 10.00h a 12.00h (nou horari) o de 18.00h a 20.00h.
    Amb la professora i pintora, Nati Ayala
    Preu: 57€ al mes: col·laboradors / 67€ al mes: no col·laboradors.
  • Taller d’Aquarel·la. Aquest taller vol acompanyar a l’alumne en el procés d’aprenentatge i aprofundiment de la tècnica, en la interpretació personal de la realitat pictòrica, en l’apreciació de l’obra dels altres i en la recerca de referents propis.
    Dimarts o dijous de 10.00h a 12.00h (Nou horari!)
    Dimarts i dijous de 18.00h a 20:00h.
    Amb la professora i dibuixant, Montse Morros
    Preu de mati: 47€ al mes: col·laboradors / 57€ al mes: no col·laboradors.
    Preu de tarda: 57€ al mes: col·laboradors / 67€ al mes: no col·laboradors.
  • Expressa’t (de 5 a 10 anys), dirigit per la dissenyadora Elena Sardà. El taller  pretén que l’alumne tingui un primer contacte amb la creativitat, les diferents tècniques de l’art i metodologies a través d’artistes i la pròpia experiència. Alhora aprendre a desenvolupar-se i treballar en un taller.
    Divendres de 18.00h a 19.00h
    Amb la professora i dissenyadora gràfica, Elena Sardà
    Preu: 37€ al mes: col·laboradors / 47€ al mes: no col·laboradors.
  • Investigació Artística (d’11 a 17 anys), dirigit per l’artista Gerard Torres Sanmartí. Aquest taller és una recerca a partir de l’elasticitat de l’art; dissenyar i conèixer pràctiques actuals i treballar en el terreny de l’experimentació a nivell plàstic i conceptual.
    Dilluns de 18.00 a 19.30h
    Amb el professor i pintor, Gerard Torre Sanmartí
    Preu: 42€ al mes: col·laboradors / 52€ al mes: no col·laboradors.
  • Seminaris d’Història de l’Art, dirigit per la professora Rosa Dopazo. El taller vol donar a conèixer les principals obres artístiques, generar interès vers aspectes poc coneguts d’elles, situar-les en el context cultural i històric al qual corresponen i generar diàleg sobre aspectes ideològics.
    Dimecres de 18.00 a 19.30h
    Preu: 42€ al mes: col·laboradors / 52€ al mes: no col·laboradors.
    Amb la professora i historiadora de l’art, Rosa Dopazo
    Cada últim dijous de mes a les 11.30h la professora realitza una tertúlia sobre Història de l’Art al programa “El Cub Blanc”, a Ràdio Sabadell 94.6 fm, no t’ho perdis! (Novetat!)
  • Aula oberta de dibuix de nu, dirigit per la professora Montse Morros. Aquest taller ajuda l’alumne a observar, analitzar, sintetitzar i representar la figura en les diferents postures que realitza el/la model en diversos espais temporals (3’,5’,8’,10’,15’,30′). Afavoreix la interpretació personal i l’expressió del dibuix.
    Amb la Professora i dibuixant, Montse Morros
    Dimecres de 18.15h a 20.15h
    Preu: 30€ al mes: col·laboradors / 40€ al mes: no col·laboradors. També ofereixen abonaments de 5 sessions per 50€ perquè puguis escollir el dia que més et convingui venir.
    Si ets estudiant tens un 50% de descompte!

tallers art

L’Acadèmia de Belles Arts de Sabadell una de les entitats culturals més antigues de Catalunya, amb 138 anys d’història ha sigut testimoni d’autors, disciplines i contextos artístics viscuts a la ciutat de Sabadell. En aquest segle XXI es posa al servei de totes les persones que vulguin aprendre tant de l’art clàssic com de l’art contemporani perquè entén que l’art i la història no és un concepte lineal sinó que es construeix a partir del debat i la seva posada en escena.

 

-Publicitat-