Movent el cos… obrint el cor. Festival El Més Petit de Tots

0
movent el cos

Dimarts 13 de novembre de 2018
Biblioteca del Nord. Sabadell. Ronda de Navacerrada, 60
17.30 h
Gratuït / Inscripcions: bibliodelnord@ajsabadell.cat

Movent el cos… obrint el cor. Théâtre de la Guimbarde (Bèlgica)

Aquest taller és una combinació de posicions acrobàtiques de vol, moviment i jocs. Una bona manera perquè els infants augmentin la comprensió de si mateixos, dels altres i del món mentre es diverteixen!

Jugar amb el cos és un sistema increïble perquè els nens es mantinguin (o es tornin) positius, forts, equilibrats i sans. Aquest moment uneix l’energia natural il·limitada d’un nen i transmet lliçons essencials de pensament positiu, consciència corporal i mental.

Intèrprets: Sara Olmo (ballarina i coreògrafa) i Pierre Viatour (actor i artista de circ)

Festival El Més Petit de Tots

-Publicitat-