Lachapa, festival de disseny a l’Esdi

0
lachapa festival esdi sabadell

Dijous 12 de desembre 2019
ESDI. Marqués de Comillas, 81-83
A partir de les 14.00 h
Entrada lliure / reserves online

Lachapa, festival de disseny a l’Esdi
Disseny, street food i activitats per tota la família us esperan a Lachapa, el festival de disseny que ha organitzat l’escola Esdi, amb el qual comencen les activitats per celebrar el seu 30è aniversari.

Durant tota la tarda hi haurà un design market, amb productes de disseny de proximitat i sostenibles, que pretèn mostrar el talent local i fomentar un consum nadalenc responsable.

Al costat dels stands del mercat també hi huuarà el carro d’street food de L’Immoral amb tacos i nachos, i una barra amb cervesa artesana de Nómada. Dos projectes sabadellencs que combinen artesania, qualitat i disseny en tot el que fan.

A les 17:30h, i fins les 19:30h, començarà un taller infantil amb Woodada Kids, que organitzen trobades nòmades de creació gràfica per als més petits. Per a Lachapa han preparat el taller de postals “Dime lo que soy”, on els nens intervindran amb rotulador postals prèviament serigrafiades amb formes de colors, fent els seus propis dissenys. Així, podran felicitar el Nadal amb les seves creacions.

El plat fort serà a les 18:00h amb una sessió de conferències a càrrec de @tomipicasso@neosoda i @elbloque_television, que parlaran sobre disseny audiovisual i creació de contingut per a plataformes digitals. La comunicadora i analista de tendències Alba Riera serà l’encarregada de presentar i moderar les conferències, en un ambient informal i distès. @tomipicasso es defineix com Vj, Motion Graphics Designer i Creative Coder. Acumula més de 70.000 seguidors al seu perfil d’Instagram, on penja gràfics, creativitats visuals i face filters. Juntament amb @neosoda, un dels creadors de filtres d’Instagram amb més repercusió (+500k), parlaran sobre creativitat a les xarxes socials i el procés de creació dels face filters.

 

-Publicitat-