Ino i altres propostes de circ a l’Estruch

0
ino circ estruch sabadell

Divendres 25 octubre 2019
La Vela de l’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Ino. Cia L-Creació Ino Kollective : Antenció, espectacle anul.lat per lesió d’una de les intèrprets

Vestides a base de capes fetes de convencions socials -una mica com tothom- les set intèrprets s’embarquen en un viatge plegades. A l’inici aquestes capes pesen i no les deixen moure’s en llibertat, però ben aviat s’agafen a les costures i se’n desprenen. En aquesta creuada, elles se n’adonen que les pressions socials pesen més que el pes de les altres companyes. A INO, les artistes s’agafen les unes a les altres; fan portées, acrobàcies i verticals. Es porten i es suporten, simplement perquè ho volen fer juntes.
Gairebé recent sortit del forn, Ino Kollectiv sorgeix l’estiu del 2017 i es materialitza el 2018 amb la voluntat de fer portés acrobàtics en femení. Integrat per set dones formades en les millors escoles de circ d’Europa, aquest col·lectiu parla sis llengües diferents. A l’Estruch podrem gaudir de la seva segona producció d’aquest grup.

Fitxa artística

Intèrprets: Alba Ramió Güell, Chloé Lacire, Clara Peters, Eva Luna Frattini, Lavinia Gilardoni, Noémi Olphand i Rebecca Vereijken.
Ull extern: Quim Girón
Assessor de circ: Fernando Melki
Música origial: Pol Jubany

Una co-producció de Circada. Amb el suport de Cronopis Espai de Circ, Piste d’Azur – Centre Régional des Arts du Cirque i La Central de Circ

 

La Ballarina vermella. Càpsules de circ

20.15 i 22.00 h. EstruchBar

Moltes dones s’han vist forçades a migrar per a poder millorar les seves condicions de vida amb millor o pitjor sort. Com a tribut a totes aquestes dones volem representar-les de manera artística.

La ballarina vermella vol recordar a totes aquelles dones que han emigrat dins del món del circ i el cabaret dedicant la seva vida a l’espectacle, jugant amb el misteri i el ball per tot el món.

Dissabte 26 octubre 2019
‘Estruch. Sant Isidre, 140
11.00 h
Entrada: 2 € / compra online

Circ en família

Malabars, equilibris amb objectes, trapezi, pal xinès, teles aèries, jocs… Circ en Família és una activitat que permet experimentar amb una gran varietat d’especialitats circenses des del centre de la pista. Infants i adults aprenen el que significa el “més difícil encara” gràcies al guiatge dels professionals de l’Associació Tub d’Assaig. No sempre és fàcil aguantar l’equilibri ni arreplegar totes les boles que voltegen per l’aire, ni sostenir-se sobre les teles aèries. Però la diversió i la bona companyia estan assegurades.

Durada: Dues hores

Recomanat a partir de 4 anys

Es demana puntualitat per aprofitar l’escalfament i l’explicació de les tècniques circenses. Porteu roba còmoda.

-Publicitat-