Tribut a John Williams. Orquestra Simfònica del Vallès

0
tribut john williams sabadell osv

Divendres 15 novembre 2019
Teatre La Faràndula. República, 33
20.30 h
Entrades:

Tribut a John Williams

L’Orquestra Simfònica del Vallès presenta un concert dedicat a un dels millors compositors del S.XX, John Williams, especialitzat en bandes sonores de cinema que ha marcat un abans i un després en la vida de tota una generació. Films com Star Wars, Harry Potter, Jurassic Park, La llista de Schindler i moltes més es podran escoltar en un concert únic

Es tracta de la proposta anual de l’OSV que uneix cinema i música, i que ja s’ha convertit en tot un clàssic pels amants del setè art, cada temporada.

Escoltarem les pàgines musicals més celebrades de la història del cinema amenitzades per una de les veus més reconegudes responsable de doblar la veu original de Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil o Richard Dreyfuss, entre altres. Una temporada més, la Simfònica del Vallès farà visibles els actors més invisibles del cinema: la música i la veu del doblador. L’actor de doblatge Salvador Vidal serà l’encarregat de posar veu al guió que enllaçarà cada peça musical .

osv tribut john williams sabadell

Programa

Escoltem cada dia tanta música que podríem dir que la vida de cadascú conté la seva pròpia banda sonora. Els amants del cinema a més viuen vides paral·leles fetes de cel·luloide i pols d’estrelles, ells saben de què parlem i per a ells arriba aquest concert. Hi haurà tràvelings sobre paratges salvatges, veus destrossades per l’ofec de la culpa, dinosaures, camps de concentració amb un forat per a l’esperança, aprenents de mags amb molta màgia, i –com no– molts petons! És per això que dediquem aquest concert a tots els amants de la música que gaudeixen escoltant les bandes sonores de les pel·lícules que més profundament els han fet emocionar.

I PART
John Williams:  “Summon The Heroes”
John Williams: Munich ”A prayer for peace”
John Williams: “Tiburón”
John Williams:  “El Patriota”
John Williams: Harry Potter Suite
John Williams : “Jurassic Park”

II PART
John Williams:  Obertura Cowboys
John Williams:  “1941” March
John Williams: “La Llista de Schindler”
John Williams: “Encontres 3ª Fase”
John Williams: Star Wars: Main Theme , Cantina Band, Luke and Leia, Yoda Theme, Marxa Imperial

Salvador Vidal, actor
Rubén Gimeno, director
Orquestra Simfònica del Vallès

-Publicitat-