Laura Rodríguez Sayd (Madrid, 1977)

La ilusión se desvanece
como el soplido
que al viento
lanza
una pestaña
portadora del deseo
La aguja
en el pajar
Aguijón
de mis días,
de mis dedos
Un muro en el que
todavía
quieren nacer
flores

 

“Ama de casa” (Ediciones En Huida, 2017) és el primer poemari de Laura Rodríguez Sayd. Llicenciada en Història de l’Art i educadora infantil, es defineix també com a poeta i mare. A “Ama de casa” allibera la seva veu poètica per parlar de tot allò que l’afecta com a dona i mare. Amb un llenguatge planer i amb imatges agradables i senzilles, Rodríguez Sayd descriu a través del jo poètic els sentiments que envolten l’experiència vital d’intentar conciliar la maternitat amb el ritme de vida que se’ns imposa dia a dia.

Il·lustració d’Estefanía García Gómez


Secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

-Publicitat-