Els 10 anys del Festival Embassa’t reben un Premi Enderrock

0
10 anys embassa't
Foto: Embassa't

Cada any els Premis Enderrock reconeixen actors, entitats, empreses, discogràfiques i festivals en els seus respectius aniversaris, tots cabdals del país com a part fonamental d’una indústria rica i dinàmica.

El Festival Embassa’t ha estat reconegut pels Premis Enderrock 2019, en el seu desè aniversari, com a “parada obligatòria del mapa festivaler dels Països Catalans”.

Sabadell fa 10 anys que és una parada obligatòria del mapa festivaler dels Països Catalans, diuen la gent de l’Enderrock. El 2009 hi va néixer un singular festival d’estiu definit per un aforament petit, un espai acollidor, i amb propostes independents catalanes acompanyades d’artistes internacionals. Amb el temps la cita ha apostat també per la programació electrònica i el públic familiar, ja que des de fa sis anys s’hi celebra el Petit Embassa’t. L’estiu passat la cita va tornar a la ubicació original, la Bassa de Sant Oleguer, el nom de la qual va servir per batejar-lo.

El Festival Embassa’t 2019 ja té dates. Serà del 14 al 15 de juny i sortosament es tornarà a celebrar a la bassa de Sant Oleguer. Ja hi ha noms confirmats: Kazy Lambist, Joe Crepúsculo, Delaporte, Cala Vento, Ferran Palau, Clara Peya, Cariño, Carla, Germà Aire, Lasers.

I ja es poden compra entrades.
-Publicitat-