Francesc Garriga Barata (Sabadell, 1932 – Sant Cugat del Vallès, 2015)

no dieu mai exactament el que vull dir,
paraules,
i confegiu amb lletres molt iguals
mentida i veritat.

els déus, que juguen amb la nostra fe,
refan l’abecedari quan els plau

i ens deixen a les mans la llibertat
de no saber què dir.

En passejar la mirada pels prestatges on descansen els llibres de poesia, la voluntat s’atura sempre a nedar una estona en el blau intens que caracteritza el volum de la magnífica antologia de Francesc Garriga publicada per LaBreu Edicions. El passat 4 de febrer es van complir quatre anys de la mort d’aquest gran poeta sabadellenc i, des d’aquesta secció del Weekand Sabadell, hem volgut recuperar un poema del seu llibre “Camins de serp” per recordar-lo.

 


Secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

-Publicitat-