We can dance

0
we can dance

Dissabte 2 de març 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure

We can dance

Un acte de celebració, un solo, un solo acompanyat, una invitació al ball. Això és We can dance. Parteix del primer pas que es fa abans de ballar en una discoteca, el temple del ball; aquell primer moviment que, sense saber com, acaba essent una dansa desenfrenada. Es pot ballar a tot arreu? Quina relació s’estableix amb les normatives i convencions de l’ús de l’espai? Coreògrafa, creadora escènica i arquitecta, Esther Rodríguez-Barbero desenvolupa la seva activitat entre Brussel·les i Madrid. Amb We can dance proposa un recorregut entre allò possible i allò prohibit, qüestionant on són, realment, els límits propis i aliens.

Creació: Esther Rodríguez-Barbero
Música: Vitaly Franco
Il·luminació i escenografia: Víctor Colmenero Mir
Assistència tècnica: Pablo Sacristán

Organització:
Ajuntament de Sabadell

Amb la col·laboració de:
LEAL.LAV Tenerife
Centro Danza Canal
La Caldera Barcelona
L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

Amb el suport de:
Comunidad de Madrid

Diàlegs en trànsit

El cicle Diàlegs en Transit consisteix en una col·laboració entre l’Estruch i l’Acadèmia de Belles Arts que parteix d’actuacions de dansa de residents actuals de l’Estruch a la sala d’exposicions de l’Aadèmia, establint un dialeg amb les peces que hi han exposades i apropant la dansa al format de sala d’exposicions.

Divendres 1 de març a les 19.00 h hi actuarà l’Esther Rodriguez-Barbero Granado.

-Publicitat-