Jam session de dansa amb música en directe

0
jam session dansa estruch

Dissabte 7 de març de 2020
Estruch. Sant Isidre, 140
11.00 h
Entrada lliure

Jam session de dansa amb música en directe

Una crida a l’expressivitat lliure d’inhibicions. La Jam Session de Dansa es vol situar en un espai-temps on tot succeeixi de manera fresca i improvisada. Els músics segueixen el ritme de l’ànima dels participants. Dansa i escolta. Ballar és el més important i, alhora, no ho és perquè el que cal és deixar-se endur, escriure en l’aire allò que dicta el cos, alliberar-se, fer-se visible, aparcar la vergonya que paralitza.

La ballarina i facilitadora Núria Roca condueix una jam session amb música de flauta i hang en directe amb els músics JL Satyam, Johny i Roberto. Sessió de dansa oberta a tothom que té com a objectius treballar els moviments des de la respiració per gaudir i fluir, viure una experiència d’expansió i llibertat amb l’acompanyament de tres músics de hang i diferents tipus de flauta.

Organitzat per l’Associació Moviment i Expressió (AME), amb la col·laboració de L’Estruch.

-Publicitat-