Río de luna, coreografia de la il·lusió de viure

0
rio de luna da te danza la sala sabadell

Diumenge 8 de març de 2020
La Sala. Ronda de la Roureda, 24
18.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Río de luna. DA. TE Danza

I un bon dia descobreixes allà, al cel, una nit de lluna plena. Com un far encès i lluminós a un nou misteri inabastable. Així és la descoberta del món que ens envolta: entre la sorpresa i la necessitat de comunicar-la. Des de l’instant mateix de néixer. Pausada, però plena de vitalitat; en moviment permanent i en relació amb els altres.

És la dansa d’una vida nova que s’esforça per percudir amb boca, braços, mans, cames i peus aquella realitat sensible: la dels afectes i la cura dels nadons que els adults acompanyen en l’exploració de les meravelles. Autèntica coreografia de la il·lusió de viure.

Fitxa artística

Direcció: Omar Meza
Ballarins: Iván Montardit i Rosa María Herrador
Música original: Jesús Fernández
Dramatúrgia: Carlos Herans
Fotografía: Eugenio Granvina

 

-Publicitat-