Anna Gual (Vilafranca del Penedès, 1986)

Una pell que es rebel·la.

Una pell que voluntàriament
decideix deixar de ser
exterior.

Una pell que entra dins del cos
i s’amaga al fons de les entranyes,
és una pell o un naixement?

“Altres semideus” (LaBreu Edicions, 2019) és el darrer treball d’Anna Gual, el qual completa la trilogia iniciada amb “Molsa” (AdiA Edicions, 2016) i “El tubercle” (3i4 Edicions, 2016). Una obra on la poeta continua expressant en clau poètica -amb la frescor i l’originalitat que la caracteritzen- la seva inquietud per explorar la relació íntima entre el llenguatge i l’existència, entre la paraula i l’ésser humà. Una poeta imprescindible que qüestiona orígens i límits a través de versos directes i sincers que ens nien a dins.

 


Secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

 

-Publicitat-