Manual. Sound performance. Hands as instrument

0
manual sound

Dissabte 23 de març 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure

Manual. Sound performance. Hands as instrument

A càrrec de Haize Lizarazu

Manual és una performance sonora a l’entorn de les mans. És una reflexió escènica sobre la utilitat, ús i possibilitat de creació i expressió que tenen, contextualitzant-les en diverses situacions, a través de diferents obres sonores i audiovisuals que crearan una narrativa no lineal amb allò performatiu com a material base.

Per a la pianista de formació que és Haize Lizarazu, les mans han tingut un significat molt concret a la seva vida.

A més de les característiques generals que tot el món atribueix a aquesta part del cos, existeixen altres realitats paral·leles que cada persona viu a través de les mans: comunicació, creació, (de)construcció i sentits.

Lizarazu és resident de MediaEstruch, l’àrea d’arts digitals de L’Estruch Fàbrica de Creació.

Aquest acte forma part del progrma del 8 de març, Dia de les Dones

-Publicitat-