Barcelona Memòria Fotogràfica, nova proposta de l’Ideal

0
Barcelona memoria fotografica ideal

Del 30 de setembre de 2020 al 28 de febrer de 2021
Ideal Barcelona. Doctor Trueta, 196

Es tracta d’una exposició fotogràfica? No exactament. És un documental? Tampoc. Si esperes veure obra fotogràfica clàssica emmarcada i penjada a les parets, hauràs d’obrir una mica la perspectiva. Barcelona Memòria Fotogràfica va bastant més enllà, és una experiència sobretot immersiva realitzada a partir de fotografies de sis autors destacats del país, una visió indèdita sobre la ciutat dels anys 50 i 60 utilitzant l’art digital com a mitjà per mostrar imatges icòniques de Joana Biarnés, Francesc Català-Roca, Colita, Oriol Maspons, Xavier Miserachs i Leopoldo Pomés .

L’experìencia està formada per peces de gran format a 360º que creen un efecte espectacular i immersiu. Hi trobarem realitat virtual, projeccions i propostes interactives a través de la intel·ligència artificial.

Barcelona memòria fotografica ideal
-Publicitat-