Sorry for the paradise

0
sorry for the paradise

Dissabte 16 de març 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 5 € / compra online

Sorry for the paradise

En alemany, ‘zart’ significa tendre o fràgil. És el nom que Julie Pichavant (performer, actriu, autora i directora) i Philippe Pitet (artista plàstic i escenògraf) van triar per a la seva companyia, fundada el 2013. Defineix la línia artística que volen desenvolupar: la importància del joc nu, en l’instant present, movent-se entre tragèdia i comicitat. Sorry for Paradise torna a entrecreuar les experiències de Pichavant i Pitet en un treball profundament relacionat amb la música i el ritme. Es tracta de parlar de la marginació, dels poders simbòlics subjacents, del determinisme i de la història, invocant la crítica social, un pensament lúdic i el sentit de la bellesa.

Fitxa artística:

Julie Pichavant, autora, posada en escena
Phillippe Pitet, escenografia
Minh Hieu Ti Nguyen, supervisió coreogràfica
Matias Alejandro Wowk, Christophe Hauguel, Julie Pichavant, performers
Fabrice Camboulive, creació sonora
Alberto Burnichon, tècnic
Fabien Le Prieult – Visages Vagabonds, fotografia

 

-Publicitat-