Mishima, Gerard Quintana, Eva Fernández, Pau Roca i El Petit Indi, primers noms del Fresc Festival 2019

0
eva fernandez fresc festival sabadell
Eva Ferández. Foto: Carlos Pericás
  • El Fresc Festival Sabadell 2019 es celebrarà del 26 de juny al 22 de juliol al Jardí de l’Espai Cultura Sabadell.

Al Fresc Festival 2019, que arriba a la tercera edició, es podran veure gairebé una trentena d’espectacles de música, teatre, familiars i paraula, una disciplina que s’incorpora aquest any com a novetat. Entre els noms ja confirmats hi ha Gerard Quintana, Mishima, L’Últim Indi i Eva Fernández, en l’apartat musical; Les coses excepcionals, amb Pau Roca, en l’àmbit teatral, o The Pinker Tones per al públic familiar.

La resta de la programació es donarà a conèixer la primera setmana d’abril i les localitats es posaran a la venda el 15 d’abril a través de la plataforma Codetickets.com, a la taquilla de l’Espai Cultura Sabadell (c. d’En Font 25) i a la taquilla efímera que s’instal·larà al jardí durant el dia de Sant Jordi.

Una altra de les novetats d’aquest any són els abonaments per assistir a diverses funcions. Així, es podran adquirir les localitats per a tres espectacles amb un 10 per cent de descompte sobre el preu total, per a quatre espectacles amb un 15 per cent de descompte i per a cinc o més sessions amb un 20 per cent de descompte. I una altra novetat: aquest any, les funcions del Fresc Festival començaran a les 21.30 en comptes de les 22.00 com era habitual.

Nit dels musicals de Sabadell

El Fresc Festival s’iniciarà  el 26 de juny amb una nova edició de la Nit dels Musicals de Sabadell, que aquest any commemorarà el centenari del Teatre Sant Vicenç repassant algunes de les més de 200 obres de teatre musical que la veterana formació ha presentat al llarg de la seva història.

Els espectacles dirigits al públic familiar incorporaran aquest any una nova línia de programació centrada en la paraula, amb sessions de poesia, lectures dramatitzades i contes per a adults que, en la seva majoria, es portaran a terme a l’Espai OFFresc.

El cantautor i exlíder del grup Sopa de Cabra Gerard Quintana presentarà (27 de juny) el seu espectacle Intocables, un recorregut per cançons prohibides, perseguides, censurades i odiades però, paradoxalment, mai oblidades. Mishima, la formació de David Caraben, tancarà el festival el 22 de juliol amb els temes del seu darrer disc, Ara i res.

També passarà pel Fresc (16 de juliol) la gira de presentació de L’Últim Indi el nou projecte musical d’Eduard Costa després de deixar Els Amics de les Arts. Una altra de les grans cites (15 de juliol) serà la protagonitzada per Eva Fernández, una jove promesa del jazz català que destaca com a saxofonista i cantant i que presentarà el seu primer disc, Yo pregunto.

En clau teatral, el Fresc inclourà, entre d’altres, la representació (7 de juliol) de Les coses excepcionals, un monòleg de Duncan Macmillan protagonitzat per l’actor Pau Roca que parla de les coses veritablement importants a la vida. Per al públic familiar, també passaran pel Fresc (21 de juliol) The Pinker Tones, la formació barcelonina de música electrònica que s’ha fet un forat important en aquest segment de públic gràcies a la publicació del llibre-disc Rolf & Flor, acompanyat d’un espectacle per a totes les edats.

El Fresc Festival Sabadell 2019 està organitzat per la Fundació 1859 Caixa Sabadell, Joventuts Musicals de Sabadell i UiU Promotors, amb el BBVA CX com a partner principal.

-Publicitat-