Premi IT Dansa

0
premi IT Dansa Estruch Sabadell

Dissabte 4 de maig de 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 5 € / compra online

Premi IT Dansa

El Premi de Dansa de l’Institut del Teatre es va crear com a eina per potenciar el treball dels joves creadors i intèrprets, per tal que es puguin donar a conèixer i facilitar així la seva entrada al món professional. L’ajut a la producció i l’exhibició és un dels atractius d’aquest guardó. A L’Estruch es presenten dues de les quatre coreografies que han resultat finalistes del certamen de 2018.

GET NO

Coreografia: Irene García en col·laboració amb els intèrprets.
Dramatúrgia: Aleix Duarri
Direcció: La Quebrá
Intèrprets: Blanca Tolsá , Jesús Aragón, Ariadna Saltó, Marc Fernández, Laia Vancells, Irene Garcia
Espai escènic: Sergi Cerdan
Vestuari: Sergi Cerdán
Il·luminació: Sergi Cerdán
Edició i composició musical: Marta Cascales

Llicenciada en Dansa Clàssica al Conservatori de Múrcia, Irene Garcia actualment combina els estudis de grau de Coreografia i Interpretació a l’Institut del Teatre amb el seu treball com a creadora i intèrpret. Get No es una peça sobre la satisfacció i els avions.

LORD M-27

Javier Guerrero, coreografia
Marc Villanueva, dramatúrgia
Joel Mesa, Carlos Roncero, Julia Sanz, Paula Tato y Álvaro Esteban, intèrprets

Interessat en la creació i la investigació artística, Javier Guerrero desenvolupa un llenguatge personal amb l’objectiu d’entendre la realitat i el paradigma del món contemporani. Als seus treballs investiga la relació del cos amb l’espai i el lloc que aquest habita a través del significat proposat per aquest propi espai.

Col·labora: Institut del Teatre – Diputació de Barcelona

-Publicitat-