Nous tallers, food truck i cinema de muntanya, novetats de l’Espai Natura

0
masia can deu sabadell

Durant tots els caps de setmana, fins a finals de juliol podreu participar a una nova proposta de tallers que amplien l’actual oferta, per a tots els públics. Al taller de “La granja en família” i “La visita guiada al Museu de la Vida al Camp” s’hi sumaran nous tallers com “Els ous de Pasqua”, “Fem oli”, “Fem pa”, “La llana”, “Bosc dels sentits” i “L’hort”.

Els tallers es duran a terme els dissabtes i diumenges, a les 11 i a les 12.30 h. El preu del taller de granja continuarà sent de 7 euros per persona i la resta de tallers tindran un cost de 8 euros per persona. Per a tots els tallers, els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta i caldrà fer reserva prèvia.

La visita al Museu de la Vida al Camp es realitzarà els diumenges a les 12.30 h i el preu de l’entrada és de 2,50 euros per persona, sent gratuït per als menors de 6 anys.

La food truck: oferta gastronòmica

El food truck Café Chrome, quedarà instal·lada de manera permanent proposant una oferta gastronòmica variada per arrodinir l’experiència. Els participants a les activitats gaudiran d’un descompte especial en els menús que s’hi ofereixen.

Cinema de muntanya a l’aire lliure

Els dijous de juliol, a les 21.30 h, començarà el cicle de cinema de muntanya amb les pel·lícules que han estat guardonades al Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló. Les projeccions es duran a terme a l’exterior de la masia i el preu de l’entrada serà de 6 euros, beguda i crispetes incloses.

Consulta el programa

-Publicitat-