Hack and Art Day 13 i l’error digital

0
hack and art day 13

Dissabte 25 de maig 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
De 15 a 20.30h
Entrada lliure

Nova edició del HACK AND ART DAY, la cita ineludible per als amants de les noves tecnologies i l’art digital a Sabadell. El públic pot experimentar, jugar i provar una sèrie de prototips i instal·lacions d’art digital en la seva pròpia pell.

Per aquesta #13a edició, la curadoria de Lina Bautista i Núria Nia gira a l’entorn dels errors i la mala sort, que fent referència al número 13 d’aquesta edició, es mostraran peces i s’experimentarà amb la idea “d’error digital”.

PROGRAMA

De 15 a 18 h

Workshop d’ART GLITCH i Autoretrats, de Lab Libertario

Tècniques experimentals de Glitch

Workshop d’ART GLITCH i Autoretrats, de Lab LibertarioEl Glitch és l’error digital creat com a forma artística per generar noves imatges digitals. En aquest taller posarem en pràctica tècniques experimentals de Glitch per induir errors, examinant vulnerabilitats i potencialitats estètiques en diversos formats d’arxiu digital, per a crear els nostres Autoretrats 3D mitjançant càmeres de profunditat tipus Kinect i programari propi (Java/C++).

– De 18 a 20.30 h

Mostra de projectes d’Art Digital

Experimenta, prova, testeja i endinsa’t en les instal·lacions d’art digital i en els projectes d’aquesta temporada de MediaEstruch, l’àrea d’experimentació d’art i tecnologia de l’Estruch Fàbrica de Creació. En aquesta 13a edició, farem especial èmfasi en els errors digitals, explorant les possibilitats del Glitch Art i els errors sonors

20.00 h

Geodesika

Instal·lació audiovisual multimèdia ideada per l’artista sabadellenc DJ Patrick Grau, que vol implicar altres creadors en el seu projecte, tot utilitzant una carpa o domo geodèsic com a suport. Inspirada en la fractalitat de l’univers i mitjançant mapping, es projecten imatges dins dels poliedres que formen l’estructura on es desenvolupa l’acció.

El contingut visual amb formes geomètriques en moviment creen el fractal per ell mateix de manera orgànica i un equip de so disposat al voltant del domo potencia els sentits i crea un efecte acústic de 360 graus que fa que l’experiència sigui molt més impactant.

22.00 h

Moshed

Tot i saber que la relació entre art i ciència és inseparable i que ambdues són part de la capcitat humana de crear i inventar sentits, en l’art contemporani és comuna la noció que aquesta co-relació es resumeix en l’art tecnològic i els seus vessants. Aquesta mostra busca alguns acostaments de l’art amb la ciència no només per les vies de la tecnologia, sinó també per les nocions operatives, les maneres de relacionar-se amb els mètodes, processos i construccions establerts per la mateixa ciència i el mètode assaig-error, per tal de generar un espai que convidi a la reflexió entorn dels límits entre el real i el virtual o digital. A càrrec de Slidemedia.

Fausto Morales (direcció)
Tomàs Martí (programació)
Álex Romero (motiongraphics)
Sergi Soley (motiongraphics)
Ada Morales (disseny)
Dani Boada (logística)

-Publicitat-