Marató de teràpies naturals per celebrar el 10è aniverari de Xué

0
Xué marató teràpies

Ja fa 10 anys que el José Miguel Moreno va obrir el primer Centre Xué en un petit local del centre de Sabadell oferint serveis de quiromassatge i acupuntura. Cinc anys més tard es traslladava a la Rambla, on hi ha les instal·lacions actuals, convertint-se en un centre terapèutic multidisciplinar referent a la ciutat. Més de 200 m2 integren el centre sanitari de psicología i el centre de teràpies naturals.

La marató de teràpies naturals

Per celebrar-ho, durant tot el cap de setmana del 25 i 26 de maig, matí i tarda, el centre estarà en plena activitat. Podràs provar tastets individuals i grupals de diferents tipus de teràpies, assistir a xerrades gratuïtes, i activitats grupals en format de petits tallers. Una bona oportunitat per conèixer tot el què es cou al centre Xué.

Programa complet

Tres pilars fonamentals: l’atenció terapèutica, la formació i l’ajuda humanitària

Al darrera de l’atenció terapèutica hi ha un ampli grup de professionals terapeutes i psicòlegs que treballen de forma integrativa. Des de la psicologia, la medicina tradicional xinesa (acupuntura, feng shui), les teràpies energètiques (biomagnetisme, reiki, flors de Bach, pèndol hebreu, vibració i so), les tècniques manuals (quiromassatge, tuina, reflexo, osteopatía), la naturopatia i les tècniques psicoemocionals (artteràpia, Gestalt, memòries prenatals, rebirthing, kinesologia).

Pel què fa a la formació, ofereixen cursos de forma regular, d’acupuntura, auriculopuntura, biomagnetisme, Flors de Bach, Reiki i Pèndul Hebreu. A partir d’octubre, també, de massatge tailandès i memòries prenatals.

Dins l’apartat d’ajuda humanitària, el Sàhara i la seva gent són el focus d’atenció. El projecte “Una agulla, un alè” permet introduir l’acupuntura en el sistema sanitari saharaui.

-Publicitat-