Autorretratos. Captures d’un cos i una veu possible

0
autorretratos estruch sabadell

Divendres 28 de juny 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrada lliure

Autorretratos. Captures d’un cos i una veu possible

A càrrec de Teatro Occidente.

“En inventar el retrat, el subjecte no es va procurar el plaer d’una imatge, sinó que es va assegurar la certesa d’una presència (la ); en el retrat es va inventar ell mateix”. Jean-luc Nancy. Teatro Occidente és un grup Colombià de creació escènica que investiga les teatralitats occidentals des de la tragèdia grega fins al teatre post-dramàtic. Aquesta temporada ens presenten Autorretratos, captures d’un cos i una veu possible, com a resultat de la seva residència a Mediaestruch, on exploraran l’ús de les noves tecnologies a la seva performance.

Teatro Occidente són els artistes Beatriz Carvajal, Jorge Acuña i Gabriel Galvis.

-Publicitat-