Brodas Bros Junior 1.3

0
brodas junior dansa sabadell

Divendres 7 de juny 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 5 € / compra online

Brodas Junior 1.3. Dansa

Un any més, Brodas Bros ha seguit impulsant Brodas Junior, la companyia jove a la qual vol transmetre els seus coneixements sobre dansa i cultura urbana, i també sobre la professió artística en general. Ara es presenta el treball que han realitzat plegats al llarg de tot un curs amb un grup de dinou joves entre 10 i 16 anys.

Titulat Brodas Bros Junior 1.3, juga amb la imaginació i amb diferents coreografies i improvisacions que volen despertar l’esperit i expandir l’energia urbana en moviment. Els joves han pogut viure el procés creatiu des del minut ú per experimentar el que significa bastir tot un muntatge i conèixer els passos a seguir i les dificultats a superar.

Fitxa artística

Malcolm Armenteros, Erika Mahler, Carla Campillo, Marta Pérez, Elisabet Peral, Ariadna Martínez, Mariona Bernadí, Helena Ventura, Biel Planella, Arnau Garcia, Cloe Sanchez, Martí Gonzalez, Pau Tudela, Judith Morales, Sofia Rodriguez, Kevin Descane, Aisha Descane, Elsa Mayo, Biel Castro, intèrprets
Brodas Bros, direcció i coreografia

-Publicitat-