Cartes sur table, dansa a l’Estruch

0
cartes sur table estruch sabadell

Dissabte 6 de juliol 2019
Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 5€ / compra online

Cartes sur table. Compagnie Gahé Bama

Cartes sur la table és una crida a la nuesa, a atrevir-se a ser un mateix. El solo de Gahé Bama planteja la dansa com un exercici de supervivència, una arma de crítica social, una guerra contra les aparences i les màscares que imposa la vida diària. Posar les cartes damunt la taula i fer una revolta íntima, agosarada i sense concessions a la galeria. “Formar part de la societat o quedar-ne fora”, qüestiona Bama. A través d’una proposta en blanc i negre, el ballarí i coreògraf fa evident la seva còlera contra la humanitat. Originari de Costa d’Ivori, Bama compta amb una dilatada trajectòria com a coreògraf, ballarí, director, cantant i actor.

Fitxa artística

Gahé Bama, coreografia i interpretació
Patrick Ponchant, il·luminació

Amb el suport de: Aude conseil general , Ville CAstelnaudary, LA Region OCcitanie, Arts Vivants, Ressau en scene, École de danse Elan, Espace Dantza

-Publicitat-