En Attendant James B. Dansa

0
attendant dansa estruch sabadell

Dissabte 13 de juliol 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

En Attendant James B. Dansa

A càrrec de Cie Art Mouv

Als anys vuitanta, Hélène Taddei Lawson va coincidir amb Dominique Ledesma, Dominique Lisette, Alex Benth i Charly Moandal en un París precursor del moviment hip-hop. Fascinada per les noves tendències, busca en la street dance tot allò que no troba en la dansa més acadèmica: llibertat, batec, energia, acostament al públic. Molts anys després d’aquella primera trobada, els ballarins es tornen a posar a les ordres de Taddei Lawson per a un projecte de creació que ha batejat amb l’títol enigmàtic de En attendant James B. L’imaginari dels artistes es desplega tant en escena com entre el públic, desafiant les fronteres estereotipades entre forma escènica i escriptura coreogràfica.

Alex Benth, Charly Moandal, Dominique Lesdema, Dominique Lisette, Hélène Taddei Lawson, Jean Claude Guilbert, Juha Pekka Marsalo, creació i interpretación
Tommy Lawson, disseny de so

-Publicitat-