Cicle de cinema de muntanya a la fresca

0
cinema muntanya sabadell

Dijous 4, 11, 18 i 25 juliol 2019
Masia de Can Deu
21.30 h
Entrades: 6 €(cinema + beguda + crispetes)

Cicle de cinema de muntanya a la fresca

Aquest any, l’Espai Natura Fundació 1859 Caixa Sabadell inaugura un nou cicle de Cinema de Muntanya a la Fresca que tindrà lloc els dijous del mes de juliol al pati de la Masia de Can Deu.

Les pel·lícules que es projectaran provenen de l’edició del 2018 del Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló i han estat triades per a donar una àmplia visió de les diferents modalitats d’esports vinculats a la muntanya, tant els clàssics com els més moderns.

Programa

Dijous 4 de Juliol. Sessió doble:

EN VOL VERS LES 8.000
(Premi FEDME especial del Jurat)
Antoine Girard i Jérémie Chenal. França. 2017. 41′

-en-vol-vers-les-8000-1f399

Antoine Girard travessa en parapent el nord delPakistan. Durant 19 dies i en solitari recorre 1.200 Km per arribar fins als 8.157 m d’alçada per sobrevolar el Broad Peak

RJ RIPPER
Joey Schusler, Ben Page i Aidan Haley. G. Bretanya. 2018. 19′
-rj-ripper-02b46

Els caòtics i estrets carrers del Katmandú i els senders de l’Himàlaia han estat testimonis del creixement de Rajesh (RJ) Magar com a campió de mountain bike. Un fora classe de només 21 anys que ha assolit quatre campionats nacionals.

 

Dijous 11 de Juliol. Sessió doble:

WE ARE THE ROVERS NORWAY
Antonie Micahud-Soret. França. 2018. 23′

-we-are-the-rovers-norway-86870

Tercera pel·lícula de la trilogia “We Are the Rovers”, Aquesta vegada els vols en paramotor tenen lloc en els suggeridors paisatges de Noruega.

THE LORAX PROJECT
(Premi Cervesa del Montseny millor film + Xtrem) 
Simon Blair. Austràlia. 2017. 35′

-the-lorax-project-b99aa

El Lorax és una extraordinària paret situada al Frenchman Cap, en una remota regió de l’oest de Tasmània. Sis amics es proposen l’escalada i el descens en Salt Base del Lorax.

Dijous 18 de Juliol:

NO MAN’S LAND – EXPEDITION ANTARCTICA 
(Premi Grandvalira millor film d’Esports de Muntanya)
Matthias Mayr. Àustria. 2018. 73′

-no-mans-land-expedition-antarctica-551c0

L’Antàrtida és un continent força desconegut. Ho és molt més per als esquiadors, ja que el clima extrem fa molt difícil la seva pràctica. Aquestes dures condicions no són un obstacle per a què Matthias Haunholder, Matthias Mayr i el càmera Johannes Aitsemüller hi preparin una expedició, sense suport extern, per torbar línies de descens verges.

Dijous 25 de Juliol:

THIS MOUNTAIN LIFE 
(Premi BBVA millor film de Muntanya)
Grant Baldwin. Canadà. 2018. 77′

-this-mountain-life-f30f8

La Martina i l aseva mare Tània, de 60 anys, s’embarquen en una aventura de 6 mesos i 2.300 Km fins a Alaska a través de les muntanyes. Una congregació de monges, un fotògraf enterrat per un allau, un apassionat alpinista, un artista de la neu o una parella que hi viu des de fa 50 anys… Què porta a tota aquesta gent a sacrificar-ho tot per viure enmig de les muntanyes?

 

-Publicitat-