Layaz, la coreografia hipnòtica d’Editta Braun

0
layaz estruch dansa sabadell

Divendres 27 setembre 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Layaz. Editta Braun

La companyia austríaca Editta Braun presenta una coreografia hipnòtica interpretada per dues siluetes, que revela les capes infinites del cos femení sota un frenesí rítmic.

A diari cobrim el nostre cos amb diferents capes: roba, maquillatge i altres màscares. Què hi ha a sota? On és l’essència del nostre ésser? A Layaz apareixen dues siluetes per indagar en la funció d’aquestes capes. Una jove -Cat Jimenez- descobreix el potencial del seu cos embolcallat per un capoll protector i que alhora la manté presonera. Passant pel sedàs de les danses urbanes, la ballarina descarrega l’energia sota el ritme perseverant de la música. En paral·lel, l’alter ego -la segona silueta- l’observa: qui somnia amb qui?

Guardonada amb el Premi de les Arts i la Cultura de la ciutat de Salzburg (2014) entre altres reconeixements, la coreògrafa Editta Braun és un dels noms imprescindibles de la dansa i el teatre físic d’Àustria.

Fitxa artística

Cat Jimenez i Pascale Staudenbauer, interpretació i coreografia
Nella Turkki, Pascale Staudenbauer, Cat Jimenez, recerca de moviment
Editta Braun, idea, coreografia i direcció
Thierry Zaboitzeff, composició musical
GEerda Poschmann.Reichenau, dramatúrgia
Thomas Hinterberger, il·luminació
Janett Sumbera, escenografia

-Publicitat-