Schumann Amateur, assaig obert

0
Schumann amateur estruch sabadell

Dissabte 21 de setembre de 2019
Sant Isidre, 140
20.00 h
Entrada lliure

Schumann Amateur, assaig obert

A càrrec de :Rubén Ramos

El projecte Amateur es composa de dues peces (Gibbons Amateur y Goldberg Amateur) que es presenten en forma d’heterodoxes concerts de piano, executats per un pianista no professional que, fugint d’allò espectacular, dóna l’esquena al públic. Amateur és un projecte que reivindica la recuperació de la pràctica musical (y en general, artística) per part dels no professionals, i denuncia el segrest de la mal dita música clàssica (o pitjor, culta), per part dels professionals, fins el punt de convertir-ho en un producte cultural elitista, en ocasions inaccessible pels seus destinataris. Però també és l’excusa para tractar molts altres temes.

Aquest espectacle realitza la seva residència tècnica abans de la seva estrena al Festival TNT a Terrassa.

-Publicitat-