Els fusells de la senyora Carrar, plat fort de La Quartera

0
fusell carrar quartera sabadell bertolt brecht teatre

Dies 17, 19, 20, 24, 25, 26 octubre 2019
Quartera. Comte Jofre, 30
21.00 h
Entrades: reserves al correu@algalliner.com

Els fusells de la senyora Carrar de Bertolt Brecht

Un text ambientat a la Guerra Civil espanyola i tracta el tema de la neutralitat política. La companyia ha decidit portar-la a escena per a commemorar els 80 anys del final de la guerra i els 20 anys de l’estrena del text en català.

També ha col.laborat en la dramatúrgia del text l’exdiputat al Parlament de Catalunya David Fernàndez, que ha escrit un pròleg per a l’ocasió adaptat als temps convulsos que corren.

El muntatge compta amb diversos actors i actrius de Sabadell. Són Santi Ricart, Montse Vidal, Marc Solé, Òscar Castellví, Anna Farriol, Pep Carpena, Núria Herrero, Pol Berch

Música en directe de Carles Belda i Anna Farriol

Direcció d’Albert Gonzalez.

Una coproducció de la companyia alGalliner i Can Capablanca.

La programació de la Quartera Teatre aposta pels textos polítics, socials, crítics i alternatius i per les companyies joves i emergents

El passat divendres 27 de setembre va arrencar la tercera temporada teatral trimestral amb Un tast de tot de la companyia LoPereBufa, un muntatge poèticomusical a partir de l’obra de Pere Quart.

A l’octubre, el plat fort de la programació i de la temporada, amb Els fusells de la senyora Carrar de Bertolt Brecht

Finalment, el primer trimestre clourà amb l’obra Coriolà, de Shakespeare, una producció de la jove companyia local Amfiteatre que es podrà veure els dies 15 i 16 de novembre. Es tracta d’una versió de Tom Colomer d’aquest clàssic shakespearià que tracta el tema del poder. L’obra es va estrenar la temporada passada a Sabadell i ara tenen previst rodar-la per diferents espais.

-Publicitat-