Los magnetistas, exploració del cos com a generador d’atmosferes

0
magnetistas estruch sabadell

Divendres 25 d’octubre de 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
20.00 h
Entrada lliure

Los magnetistas

Víctor Colmenero Mir s’inspira en la fuga de la central nuclear de Chernòbil per crear Los Magnetistas, una exploració del cos com a generador d’atmosferes.

La radiació dona a peu a una creença sobre allò invisible que ens envolta i que fins i tot ens travessa. Víctor Colmenero Mir s’inspira en la fuga de la central nuclear de Chernòbil que el 26 d’abril de 1986 va canviar la forma de vida en un radi de 30 kilòmetres. Los Magnetistas és una peça a cavall de la investigació sonora i el moviment, Colmenero investiga el cos com a generador d’atmosferes tot preguntant-se; si està provat que hi ha persones que irradien mal, existeixen les que poden irradiar el bé? L’aura, la intensitat i/o el carisma en són les eines? I com podem arribar a irradiar a través de la pràctica performativa? Víctor Colmenero Mir prové del camp de la il·luminació i l’escenografia i en l’actualitat està desenvolupant el seu propi treball performàtic.

-Publicitat-