Absències, dos solos poètics d’Andrés Corchero

0
absencies andres corchero sabadell dansa estruch

Dissabte 30 de novembre 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Absències

Andrés Corchero ens proposa dos solos poètics que giren sobre la pèrdua, la figura del pare i el desig de viure.

El pas del temps, la pèrdua d’un ésser estimat, la figura del pare i el desig de viure són els fil conductor a Absències. Andrés Corchero ens proposa dos solos; el primer Camí de silenci, creat el 1995 quan el seu pare va morir, i el segon el crea trenta anys després. Ara el coreògraf ha arribat a l’edat que tenia el seu pare quan va morir i constata que va marxar massa d’hora. Sota el títol provisional de Padre, Corchero indaga en la transcendència dels rols generacionals, ja siguin construïts a partir d’absències o presències.

Artista amb una trajectòria vinculada a l’Estruch des de que es va inaugurar, Corchero és una explorador incansable dels llenguatges del cos. Des dels anys vuitanta ha experimentat amb la dansa Butoh i ha col·laborat amb un gran ventall d’artistes de diferents disciplines, entre els quals destaca Feliu Formosa amb qui va crear El bufó sota la tempesta, treball pel qual va rebre el Premi Nacional de Dansa de Catalunya el 2003.

FITXA ARTÍSTICA

ANDRÉS CORCHERO, composició escènica i dansa
ANA PÉREZ, ajudant de composició i tècnic de so
AGUSTÍ FERNÁNDEZ (piano), LIBA VILAVECCHIA (saxos) i NUNO REBELO (guitarra i electrònica), músics
LLORENÇ PARRA, il·luminació
CATERINA PÉREZ, vestuari
FANI BENAGES, management

Amb la col·laboració de l’Animal a l’Esquena

-Publicitat-