El Trencanous de Txaikovski amb el Ballet Nacional Rus

0
el trencanous sabadell ballet rus

Dissabte 23 de novembre de 2019
Teatre La Faràndula. República, 33
20.30 h
Entrades: 14, 25, 28 €/ compra online

El Trencanous de Txaikovski

A càrrec de: Ballet Nacional Rus

El Trencanous és un dels ballets més cèlebres de tots els temps. Compost per Txaikovski, es va estrenar el 18 de desembre de 1892 al Teatre Marïinski de Sant Petesburg, i des de llavors no s’ha deixat de representar a tot el món.

Compost per dos actes, tres taules i quinze escenes, El Trencanous és un conte de Nadal que explica la història de la Clara, una nena que rep un senzill trencanous de fusta (en forma de soldadet) com a regal. Les nines i les joguines que prenen vida durant la nit són, sense cap mena de dubte, la inspiració d’una pel·lícula de dibuixos animats tan famosa com Toy Story.

El Trencanous és, per tant, un espectacle ideal per anar-hi amb tota la família, i una obra perfecta per iniciar-se en el món del ballet clàssic.

Sergei Radchenko, director

-Publicitat-