impresiones sonoras+We are not musicians

0

Divendres 29 de novembre 2019
Estruch. Sala Exposicions. Sant Isidre, 140
19.00 h
Entrada lliure

Impresiones sonoras. 19.00 h

El músic i artista sonor argentí Esteban “Tempe” Hernández ens presenta una composició sonora i visual generativa.

Imatges que reaccionen al so, un ampli ventall de textures sonores que generen imatges. El músic i artista sonor argentí Esteban “Tempe” Hernández ens presenta una composició sonora i visual generativa. En la seva exploració, l’artista no controla tot allò que succeeix, sinó que estableix uns paràmetres perquè imatge i so esdevinguin vasos comunicants. Impresiones sonoras indaga en les sensacions que ens provoquen els colors, sons, olors, sabors o textures a través dels sentits. Hernández pren el so com a principal generador d’energia i com a mirall condicionant de les imatges.

 

We are not musicians. 20.00 h
A càrrec de :Diego Suárez i Diego Iñiguez

Diego Suárez i Diego Iñíguez són dos reconeguts videojockeys i vídeo-creadors que es dediquen a crear loops de vídeo en directe per acompanyar la música. Ara, s’embarquen a fer música a partir d’eines que coneixen molt bé: entorns visuals analògics i digitals. L’origen dels videojockeys es troba en les discoteques dels anys vuitanta, en les que un vídeo creador llançava loops de vídeo per respondre a la música del DJ. Gràcies a la digitalització, aquesta disciplina ha experimentat una gran expansió.Diego Iñiguez és un artista visual especialitzat en realització de vídeo i performance digital que sovint es decanta per l’estil del low-tech. Ha treballat per al Teatro Principal de Palma de Mallorca, el Festival Mira i esdeveniments per d’institucions educatives. De nacionalitat mexicana, actualment viu a Barcelona i treballa a cavall de Bèlgica, Dinamarca i Espanya. Natural de Cantàbria, Diego Suárez (aka !ME) és un artista multimèdia que es mou entre la fotografia, el videoart i la programació. És vj resident a la sala Apolo Canibal des del 2015. Com a VJ també col·labora amb diferents grups de música i artistes d’altres disciplines artístiques.

-Publicitat-