La SexTruck comença a rodar

0
sextruck sabadell
Fotografia: SexTruck

Després de l’exitosa presentació oficial el passat dissabte a l’Estruch, la SexTruck, caravana pedagògica sobre sexualitats, afectivitat i feminismes, comença a rodar pel territori català.

La SexTruck ha estat ideada pel col·lectiu Les Magranes, un “projecte viu i fèrtil, juganer i provocador” creat per quatre expertes en intel·ligència eròtico-afectiva, comunicació i gènere. Són l’Anna Jeremias, psicòloga i educadora social; la Laia Ramiro, mestra, gestora cultural, comunicadora i fotògrafa; l’Elisabet Dionis, educadora i terapeuta sexual. comunicadora i doula; la Noemí Muñoz, biòloga, doula i professora de secundària.

La SexTruck té per objectiu oferir un espai interdisciplinar i integratiu de promoció de la salut i el plaer, un espai on qüestionar, experimentar, intercanviar opinions i descobrir tot allò relacionat amb la sexualitat, l’afectivitat i els feminismes.

Què hi trobem a la SexTruck

A l’exterior hi trobem un punt de trobada i espera, amb un racó informatiu i un consultori. A l’interior, l’espai “toca-toca” amb materials d’anatomia reproductiva i sexual per experimentar i manipular, una biblioteca especialitzada, un racó d’anticoncepció, un espai sobre la menstruació, una pantalla per a projectar audiovisuals didàctics i un espai amb imatges artístiques referents.

Què hi fan

La caravana es plantarà a diferents espais com escoles, instituts, centres cívics, festivals, on puguin oferir acompanyament de l’afectivitat i la sexualitat a infants i adolescents, talellers, assessorament, formacions i programació cultural feminista.

Benvingudes idees innovadores com aquesta!

-Publicitat-