Vi, glosa i estrelles, el món del vi i els astres

0
vi glosa estrelles sabadell

Divendres 8 novembre 2019
Biblioteca dels Safareigs: Papa Pius XI, 165
21.00 h
Cal reserva prèvia presencialment, al 93 717 53 43 o per correu electrònic a bibliosafareigs@ajsabadell.cat

Vi, glosa i estrelles

Una experiència, una petita festa d’olors, colors, sabors i cançons, al voltant del vi.

A càrrec de: TresCatorze, amb Alexandre Bonanit (astrònom) i Gemma Balagué (glosadora) i amb la col·laboració de Meritxell Marull (Ambvi)

Espectacle lúdic i divulgatiu en què es van descobrint les connexions entre el món del vi i els astres, a través de la cançó amb text improvisat, la divulgació astronòmica, la poesia, els contes i les cançons. L’activitat es desenvolupa a partir d’un tast de 3 ó 4 vins.

Després de la presentació de cada vi, l’astrònom ens descobrirà alguna de les relacions d’aquest amb el cel de nit: treballs agronòmics relacionats amb la lluna i els planetes, mitologia celeste i altres observacions i arguments ben suggeridors. Tot seguit la glosadora començarà a teixir, mitjançant el joc amb les paraules, una tela que anirà relligant el vi tastat, amb l’astronomia i amb allò que passa entre el públic en aquell precís moment.

 

-Publicitat-