El resto + Nara is Neus + Instrucciones para vivir. Perfomances

0
el resto nara is neus instrucciones vivir sabadell estruch

Divendres 20 de desembre 2019
Estruch. Sant Isidre, 140
19.00 h
Entrada lliure

El resto + Nara is Neus + Instrucciones para vivir

Tres propostes d’arts visuals i digitals dels residents de NauEstruch: Construir un moble per fabricar un objete de desig. Compondre música ambiental on els instruments es converteixin en protagonistes. Indagar sobre les normes de comportament i de convivència de la nostra societat.

El resto. Fernando Gandasegui amb Marc Vives, Sandra Gómez i Anna Manubens

Fotografia de l'activitat

El resto és un projecte en procés d’investigació sobre noves performativitats. L’equip de treball el conformen Marc Vives, Kike Garcia, Élise Moreau, Óscar Cornago i Javier Cruz. Desprès d’un període de residència a l’Estruch, per aquesta ocasió Fernando Gandasegui ha col·laborat amb Marc Vives i Óscar Cornago amb qui compartirà algunes proves i fuites de la investigació.

Nara is Neus. neus abellán

neus abellán -noms i títols sempre en minúscula- s’endinsa al Medialab per crear els seus propis aparells per fer música. nara is neus és un projecte de música ambiental en el qual els instruments mateixos es converteixen els protagonistes del concert. neus és una productora centrada en música electrònica que entrecreua diferents gèneres com l’ambient i música experimental.

El seu interès per a la síntesi modular i les arts sonores l’han incitat a crear una experiència envoltant a partir de la combinació de música i visuals.

Per aquest motiu, s’ha adherit al col·lectiu Art Bei Ton, un conjunt d’artistes de Berlín. Influida per artistes com Oneohtrix Point Never, Caterina Barbieri, Laurel Halo o Ólafur Arnalds, procura descobrir nous colors i textures als seus oients, sempre amb un bri de melangia.

Instrucciones para vivir. Itsaso Iribarren – Germán de la Riva

Fotografia de l'activitat

Projecte d’investigació artística que parteix de l’anàlisi i classificació de les instruccions que regulen els comportaments socials a través de lleis, costums i/o codis. Itsaso Iribarren i Germán de la Riva indaguen sobre les normes de comportament i de convivència de la nostra societat -tant en l’esfera pública com privada- a través del moviment, l’acció i la materialitat, tot generant objectes escultòrics i accions performàtiques.

Itsaso Iribarren i Germán de la Riva són artistes i investigadors. Treballen en col·laboració des de fa més de deu anys. Durant aquest temps han creat diverses peces que transiten entre diferents llenguatges artístics abordant temàtiques com la història de la dansa, les formes contemporànies de vida i la relació entre el cos i els processos industrials.

-Publicitat-