Imma Cabré guanya el Premi de Novel·la de la Festa de les Lletres Catalanes

0
imma cabre premi novela festa lletres catalanes
Sabadell té una història molt novel·lable

L’escriptora sabadellenca Imma Cabré acaba de guanyar el XXVIII Premi de Novel·la en la 30a edició de la Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental, amb Impost de sang, “una obra que parla de sentiment, de lluita i de relacions humanes”, en declaracions de M. Rosa Pascual, membre del jurat juntament amb Martí Monclús, Yvonne Gruley i Isabel-Clara Simó. Una novel·la d’intriga que “vol recuperar el record d’uns fets passats” i que té Sabadell i altres poblacions veïnes com Castellar del Vallès com a escenari. Com deia recentment l’autora en un tuit “Sabadell té una història molt novel·lable”

L’entrega de premis va tenir lloc el passat vint-i-nou de novembre al pavelló del Parquet de Granollers, en una vetllada conduïda per Toni Albà i amb les intervencions musicals del cor Veus i de Gemma Humet.

Autora premiada

Imma Cabré ha guanyat també el XXVIII Premi de Narracions Curtes Ferran Canyameres amb “Obsessives i perverses” (2016). El VI Premi Helena Jubany de narració curta amb el recull de relats “Gotes que vessen gots” (2013). Quatre contes amb un tractament desenfadat de temes de contingut social i humà, escrits amb un llenguatge fresc, amb bon ritme, ironia i humor transgressor. I el II Premi Gregal de Novel·la històrica amb “Els senyors del poder” (2013), Una novel·la que combina la política ficció amb la vindicació de l’activista republicana Natividad Yarza.

 

-Publicitat-