Manel Fuentes i Manu Guix plats forts del 10è aniversari d’UiU

0
manel fuentes manu guix sabadell uiu
Manu Guix. Foto Berta Tiana

Si una cosa t’agrada, vos repetir. I això és el que els hi passa a tots els grans artistes que tornaran a Sabadell per celebrar els 10 anys de UiU Promotors.

Una trentena d’espectacles amb Manel Fuentes i Manu Guix com a plats forts

Andrea Motis, Roger Mas, Cris Juanico, Toti Soler, Gemma Humet, Quico Pi de la Serra o Lluís Coloma, entre molts d’altres, també passaran per la Cava Urpí aquest 2020.

Tota la programació especial 10è aniversari

Un dels noms destacats doncs serà el de Manu Guix. El popular music i compositor actuarà en tres ocasions a la CavaUrpí (els mesos de febrer, març i abril) rememorant la temporada de cinc concerts amb soldout absolut que hi va fer a principis d’aquest mateix any. El televisiu Manel Fuentes ho farà el 7 de febrer amb el seu tribut a Bruce Springsteen.

El mes de març serà el torn del cantautor solsonenc Roger Mas, que passarà (6 de març) per recrear el seu univers musical, aquest cop en solitari. També actuarà el trio Donesstring (8 de març), una formació femenina de corda i veu que executa un repertori absolutament eclèctic. I Andrea Motis (13 de març) acompanyada de Joan Chamorro i el seu quintet amb un espectacle en el qual rendeix homenatge a aquesta formació musical.

Pel que fa a l’abril, (17 d’abril) Cris Joanico presenta Salpols, amb temes del seu nou disc, Viu, i un recull dels principals temes de la seva trajectòria. El 25 d’abril veurem a la Yessia, un autèntic fenomen del flamenc que demostrarà en directe el per què dels milions de reproduccions que acumula a YouTube. Actuarà acompanyada de David Correas.

Pel mes de maig, la temporada inclou un monòleg de l’actor Joan Pera (11 de maig), a més d’una nova visita a la Cava d’Eduard Estivill i el seu grup Falsterbo (17 de maig). Estivill vindrà en la seva doble condició de músic i metge especialista en patologies de la son ja que també oferirà una conferència adreçada a pares i mares. El 22 de maig la Cava acollirà l’espectacle Petita festa, de Toti Soler i Gemma Humet i una setmana més tard (29 de maig) el saxofonista Dani Nel·lo, acompanyant la cantant Koko Jean i la seva banda Koko Jean & The Tonics.

La recta final d’aquesta programació especial l’encetarà (5 de juny) el veterà Quico Pi de la Serra, que presentarà el seu espectacle Dues tasses, acompanyat d’Amadeu Casas. El 12 de juny el pianista Lluis Coloma, hi presentarà el seu nou CD, titulat Solo. El juny també nou espectacle sobre sonets de Shakespeare a càrrec d’Il·lús Teatre.

Artistes quilòmetre zero

Tots ells s’intercalaran, en la programació, amb artistes de quilòmetre zero, seguint un dels objectius d’UiU des de la seva creació. En aquest context, la temporada preveu les actuacions de la Xavi Vidal Band (31 de gener), el Kim’s Quartet (8 de febrer), el músic Miquel Gomà (15 de febrer), el cantautor Jaume Busoms (15 de maig) i el grup Els Watts (27 de juny). Sense oblidar Els Duendes i Peter Gynt & The Suits, grups residents de la CavaUrpi, que faran diversos concerts.

Deu anys programant espectacles a Sabadell

UiU promotors, format pels cosins Pere  i Josep Urpí, es van convertir en programadors amb la idea de portar a Sabadell aquells espectacles que teníen ganes de veure però que no arribaven a la nostra ciutat.

Deu anys més tard, el projecte ha crescut i no només ho fan a Sabadell sinó també a d’altres ciutats i viles catalanes com Girona, Terrassa, Barcelona, Palamós, Sant Joan de les Abadesses o Sant Cugat del Vallès. I no s’aturen.

 

-Publicitat-