Open Think Tank a l’Estruch. Taules, conferències, performances

0
open think tank xerrades taules conferencies performance estruch sabadell

Divendres 20 de desembre 2019
NauEstruch. Sant Isidre, 140

PROGRAMA

TAULES

Les taules d’Open Think Tank estan concebudes com a espais oberts de reflexió i de debat a l’entorn del present i del futur de la NauEstruch, de l’Estruch i de Sabadell en relació a les arts en viu contemporànies.

10h. Pràctiques comunitàries, feministes i performàtiques: Manual d’ús

Aquesta taula analitzarà el present de les pràctiques comunitàries, feministes i performàtiques i debatrà a l’entorn de les vies de possibilitat pel desenvolupament d’un espai d’experimentació en el marc de la NauEstruch de Sabadell.

Amb la participació de Judit Vidiella.

11.30h. Com ser avui un espai de producció i exhibició de performance art.

Aquesta taula analitzarà el moment actual del performance art als ecosistemes d’arts visuals contemporanis i debatrà a l’entorn de com vertebrar un espai de producció i exhibició de performance art com la NauEstruch a Sabadell.

Amb la participació d’Alexandra Laudo.

13h. La performativitat com a variable a l’equació dels nous anys vint.

Aquesta taula analitzarà el present del concepte de performativitat al segle vint-i-u i debatrà a l’entorn de quins eixos tematics hauríen de desenvolupar-se des d’un laboratori de recerca com la NauEstruch de Sabadell.

Amb la participació d’Oscar Cornago.

DESCANS

14,30h. DINAR, a l’EstruchBar de Sabadell.

16h. CAFÉ D’ARTISTES, trobada amb els artistes residents de l’Estruch.

CONFERÈNCIES

El programa de ponencies públiques d’OPEN THINK TANK preten oferir una finestra amb vistes a les práctiques performàtiques

i als estudis de la performativitat contemporanies de la ma dels noms mes autoritzats del pais i l’Estat.

17h. OSCAR CORNAGO

Cornago és cientific titular de l’Instituto de la Lengua Española del Consejo Superior de Investigaciones Científicas a Mafrid, doctor en Filosofía i Lletres per la Universitat Autónoma de Madrid i un dels més acreditats especialitstes en arts escéniques avançades i performance de l’Estat.

18h. ALEXANDRA LAUDO

Laudo és comissaria independent i membre fundadora de la plataforma Heroinas de la Cultura. Participant al programa de recerca curadorial CuratorLab, ha comissariat les dues darreres edicions del programa de performance art de la fira d’art contemporàni

Swab de Barcelona.

PERFORMANCES

NOW, el programa d’exhibició de les propostes en residència de l’Espai de Pràctiques Performàtiques i Estudis de la Performativitat presenta els projectes desenvolupats aquesta tardor.

-Publicitat-