Fins el 18 de gener es poden veure exposades (Centre Cívic Gràcia. Plaça del Treball, 1) les propostes seleccionades al concurs d’arquitectura convocat per l’Ajuntament de Sabadell per a la rehabilitació de l’edifici patrimonial de Sallarès i Deu.

Un total de 6 projectes que han estat escollits en una primera reunió del jurat amb la representació veïnal, tècnica i política.

Propostes que preserven l’esperit industrial de l’edifici, que aposten per la sostenibilitat, la flexibilitat, els espais verds i que obren l’espai per integrar-lo al barri i a tots els usos possibles.

Inclouen bar/menjador, espais per formació i viver d’empreses, coworking i coliving, showroom, sala d’actes i espai multimèdia, arxiu, magatxem.

Els projectes presentats són:

Pati de Drapaire

pati drapaire sallares pla sabadell

BioTechSallarés

biotech sallares sabadell

Obert al barri

obert barri sallares sabadell

Teixintfutur

teixint futur sabadell

Intersticis actius

intersticis actius sabadell

Seed 2020

seed 2020 sabadell

Propostes molt interessants i engrescadores per un espai innovador necessari per la ciutat, que té per objectiu promoure la inclusió social i lluitar contra la pobresa a Sabadell, mitjançant la formació en tecnologia i la creació de noves empreses.

Només ens queda el dubte. Què s’hi farà realment en aquest edifici? La funció bàsica és la innovació social, mentre que els altres usos futurs estan per decidir.

En aquests moments s’obre una fase informativa i consultiva, oberta a l’opinió pública. Les opinions rebudes seran traslladades a la següent reunió del jurat, que te per objecte la selecció de la proposta seleccionada. Aquí teniu l’enllaç per poder participar-hi.

Part del finançament d’aquesta operació està vinculada a la EDUSI Sabadell i per tant amb finançament amb fons FEDER

-Publicitat-