Carla Badillo Coronado (Quito, 1985)

 

Todo libro
que haya teñido
una vida en blanco
merece ser recordado.

De vegades no sortim intactes d’alguna lectura concreta, ja sigui d’una novel·la, d’un poema o fins i tot de la brevetat d’una sola frase. Hi ha llibres que ens arrelen a dins mentre els llegim, i que creixen més enllà de la darrera pàgina. Les paraules sempre troben un lloc adequat per viure entre el bosc de l’ànima i el cel de la pròpia pell. Estem fets –entre altres coses- de llibres, fotografies i cançons amb què anem acolorint aquesta vida que se’ns entrega en blanc en el moment de néixer. Llibres, fotografies i cançons als quals tornar quan necessitem un lloc on aferrar-nos, com un fil d’Ariadna o un rastre d’engrunes per poder sortir del laberint o trobar el camí de tornada a casa.

 


Secció realitzada per la poeta Anna Garcia Garay

-Publicitat-