Premi de dansa de l’Institut del Teatre

0
premi dansa estruch sabadell

Dissabte 8 de febrer de 2020
Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Premi de dansa de l’Institut del Teatre

Presentació de les 4 peces finalistes: d’Andrea Jiménez, Sivgin Dalkilinc, Ana Borrosa i Jacob Gómez

Amb la voluntat d’impulsar talents emergents de la coreografia, l’Institut del Teatre convoca el Premi de Dansa per a les graduades i graduats del centre. L’Estruch, que també és col·laborador del projecte, convida als quatre finalistes a presentar les seves creacions: (Un) Certain Journey de Sivgin Dalkilinc, Jellyfish d’Ana Borrosa, Meohadim de Jacob Gómez i Lua d’Andrea Jiménez. Una vetllada ideal per descobrir nous imaginaris coreogràfics.

(Un) Certain Journey ens transporta a una xarxa teixida de fils de vida, on la incertesa del viatge vital ens embolica, ens atrapa i ja no en podem escapar. Jellyfish és una exploració d’un indret fred, ple de plàstics i humid, tot i així no hi falten els somriures càlids. Meohadim ens convida a un cant a la vida a través d’una dualitat i obrint les ànimes de les ballarines. LUA sorgeix del concepte del cercle com a cicle tempo-espacial i físico-químic del cos femení.

Col·laboradors

Institut del Teatre, Diputació de Barcelona, Grec Festival Barcelona, Mercat de les Flors, Graner, Teatre Auditori de Sant Cugat, SAT Espai Dansat, La Caldera Les Corts, el Centre Cívic Barceloneta, l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya APdC i L’Estruch.

-Publicitat-