Semblances, trencar les barreres amb dansa

0
semblances

Dissabte 29 de febrer 2020
Estruch. Sant Isidre, 140
18.00 h
Entrades: 5 € / compra online

Semblances, trencar les barreres amb dansa

Un projecte de música i dansa protagonitzat per tres col·lectius diferents: usuaris del Club Social de Salut Mental Septiclub, interns del Centre Penitenciari Brians 2, usuaris de la Fundació Catalana de la Paràlisi Cerebral. Trencar les barreres que els aparten del conjunt de la societat és el més important. I per fer això, què millor trencar els prejudicis i recels que poden tenir uns col·lectius vers els altres. Per aconseguir-ho cal un projecte per unir-los: Semblances.

L’espectacle gira entorn al concepte de llibertat, entès en el sentit més ampli del terme. Consisteix en la combinació de peces musicals i de dansa interpretades en directe juntament amb la lectura i/o visualització de les cartes que s’han anat enviant i d’escrits relacionats amb aquest tema, produïts pels propis artistes. Tot això segueix un fil conductor que els permet comunicar tot allò que han après i compartir-ho amb el públic.

Col·laboradors:

Uke somriures, AME (Associació Moviment Expressió)

-Publicitat-